Bel 0626 961 555

Taxi | Uithuizen
Brengt iedereen veilig verder.

WIJ BIEDEN U ALLERLEI
VERVOERSMOGELIJKHEDEN

Vervoersmogelijkheden

Taxivervoer en zakelijk vervoer 
Zodra u ons belt voor een rit zorgen wij z.s.m. voor een taxi, of op het tijdstip wat u het beste past. Wilt u bij een belangrijke zakelijke rit onopvallender (zonder magneetplaten met logo op de auto) naar uw bestemming gereden worden, dan is dat voor ons geen probleem.  

Groepsvervoer, uitstapjes en feestjes 
U wilt een dagje met de familie erop uit? Of na een gezellig avondje stappen en proosten met vrienden of collega's opgehaald worden, omdat niemand de Bob wil zijn? Wij doen het graag en staan op het afgesproken tijdstip voor uw vrolijke neus om iedereen weer veilig terug naar de gewenste bestemming te brengen.

Met gezelschap en bagage op reis?
Wij brengen u graag op tijd naar het gewenste treinstation, boot-of luchthaven in Nederland tegen een vast laag tarief. Zo begint uw reis op relaxte wijze en kan de voorpret in de taxi al starten. U kunt ook meteen het vervoer voor de terugreis met ons regelen. Dan staan wij klaar als u terugkomt van uw reis!

Speciale tarifering voor groepen 
Geef via ons contactformulier uw bestemming op plus het aantal personen, dan komen wij met een aantrekkelijk prijsvoorstel. Taxi Uithuizen beschikt over busjes tot 8 personen. Uiteraard zijn onze chauffeurs zeer behulpzaam bij mensen met beperkte mobiliteit en/of een beperking. Wij hebben echter (nog) geen rolstoelbus, elke passagier moet in een normale autostoel plaats kunnen nemen.

Ziekenfondsvervoer 
Indien u voldoet aan de voorwaarden van uw zorgverzekeraar, kunnen onze ervaren chauffeurs u op passende wijze naar elk ziekenhuis, kliniek of behandelcentra in Nederland vervoeren.

Vraag naar onze speciale tarieven bij groepsvervoer. 
Mail ons via het contact-formulier en wij komen
zsm met een aantrekkelijk voorstel!